| AKF

AKF bjuder in till workshop om koreansk hudvård och smink:

Tid: Kl. 14-16 den 12/3
Plats: Karaokerummet på Nam Kang (Birger Jarlsgatan 38, 114 29 Stockholm)
Anmälningsavgift: 100 kr för medlemmar

Koreanska skönhetsprodukter är mycket populära i Asien och kända för att vara mycket innovativa och avancerade. På senaste tid har skönhetsprodukter från Korea även fått ökad uppmärksamhet utanför Asien. Har du varit i Korea och funderat på varför koreaner verkar ha så fin hud eller hur man faktiskt får till den där typiskt koreanska looken? Har du prövat koreanska skönhetsprodukter tidigare men är osäker på vilken funktion specifika produkter fyller eller i vilken ordning de bör användas?

AKF bjuder in alla medlemmar till att vara med på en speciell workshop som ges av Anna Mathisen och Anna Lien som driver Ipuda Cosmetics – en webshop som säljer koreanska skönhetsprodukter i Sverige.

Anna och Anna har läst till hälsopedagoger tillsammans och delar ett stort intresse för hudvård och skönhetsprodukter. Anna Mathisen är själv född i Korea och har vuxit upp i Sverige.

Under workshopen så kommer vi att gå igenom de vanligaste rutinerna/stegen för koreansk hudvård samt lära oss mer om olika sminkprodukter. Vi kommer även få en in-detail demonstration på hur man fixar typisk koreansk ögonmakeup, läppar och ögonbryn. Lär dig mer om vilken sminkning och färgtoner som i synnerhet är smickrande och populär just för östasiater. Pröva olika produkter och vi kommer även att dela ut en del prover som deltagarna kan ta med sig hem.

Antalet platser är begränsat till 10 och det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdatum är 29/2. Denna workshop är öppen för alla som är medlemmar och stödmedlemmar i AKF. Medlem blir du genom att betala in 100 kr till AKFs bankgiro 822-1830.

Du anmäler dig på detta sätt:
1. Mejla din anmälan till akf.anmalan[a]gmail.com
2. Vänta på bekräftelse om plats
3. Om du fått en plats så betalar du anmälningsavgiften på 100 kr (+ eventuell medlemsavgift) inom en vecka till AKFs bankgiro 822-1830. Märk inbetalningen med ”workshop” + ditt namn.

Mvh,
AKFs styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.