Aktiviteter

Nedan finner du en lista över våra kommande aktiviteter! Genom att hovra över önskad aktivitet får du mer information om den. För att delta i en aktivitet behövs ett medlemskap. Ses där! 

Hbtq+ - 25 april

Aktiviteter

- Middag för medlemmar som identifierar sig inom hbtq+ spektret den 25 april kl 18:00. - Filmvisning med hbtq+ tema, tidpunkt för denna aktivitet är ännu inte bestämd. - Digital träff med koreansk hbtq+ organisation, tidpunkt för denna aktivitet är ännu inte bestämd.

träff för unga under 30 - 26 april och 3 juni

AW och karaoke

Vi har tänkt att ha två event för unga under 30. En aw som kommer att ske den 27 april och ett karaoke event den 3 juni. Mer information om plats och tid är ännu inte bestämt.

Koreansk papperskonst - 12 juni

Papperkonst workshop

Workshop på temat koreansk papperskonst hos konstnären Woo Bock Lee. Detta event kommer att ske den 12 juni i Woo Bocks ateljé på Kungsholmen.

Padelturnering

Padelturnering

En padelturnering kommer att genomföras i Americanoformat under våran eller sommaren. Mer information kommer.

DNA - digital träff

DNA - digital träff

Digital infoträff om DNA-tests och vilka möjligheter de medför. Vi återkommer med besked om datum för denna aktivitet.

Digital seriecirkel - 26 april

Pachinko

Digital seriecirkel om Pachinko som visas på Apple TV+. Detta event kommer att ske på Zoom den 26 april kl 19 - 20.

Sommarpicknick - 6 juni

Beskrivning

Boule & brunch

Boule & brunch

Vi har tidigare år haft ett väldigt uppskattat boule och brunch event, och kommer därav ha det igen. Plats och datum är ännu inte bestämt.

Prova på taekwondo

Prova på taekwondo

Pröva på taekwondo! Vi återkommer med information om tid och plats. Kan eventuellt komma att genomföras i anslutning till 35-årsjubileet.

AKF 35-årsjubileet -- 22 oktorber

Papperkonst workshop

Ett nytt datum för AKF:s uppskjutna 35-årsjubileum har satts. Det nya datumet för galamiddagen är den 22 oktober. Aktiviteter kommer att genomföras under helgen 21-23 oktober. Ytterligare information kommer i god tid innan oktober.