AKF:s förändringsarbete: Din röst är ovärderlig!

akf logo
Hej alla!
Det har nu gått 28 år sedan AKF grundades. Tusentals är de adopterade koreaner som någon gång under dessa år har varit medlemmar och som genom sitt engagemang har varit med om att forma föreningen.Mycket har hänt och förändrats under de decennier föreningen funnits, inte minst vad gäller samhället i stort men även förutsättningarna för oss adopterade och våra kunskaper och erfarenheter av Korea. Vi känner därför att det är dags att på allvar fundera över såväl AKF:s nuvarande form, som vad vi alla vill att föreningen ska spela för roll i framtiden.

Din röst och åsikt är ovärderlig för att vi på bästa sätt ska kunna fortsätta att vara ”Den naturliga mötesplatsen för alla adopterade koreaner i Sverige”.

Vi vill därför be dig om att ägna några få minuter åt att besvara en helt anonym webbenkät som vi tagit fram som ett led i detta förändringsarbete. Det spelar ingen roll om du för tillfället är medlem eller inte, om du inte varit med på flera år eller kanske till och med aldrig varit med – vi vill ha en så heltäckande bild som möjligt och hoppas därför att just du vill vara med och bidra till föreningens utveckling! Klicka här för att komma till enkäten.

Som tack för att du delar med dig av dina åsikter genom att fylla i denna enkät lovar vi att utifrån den sammantagna bilden göra det vi kan för att fortsätta utveckla och förbättra föreningen.

Stort tack för din medverkan och ditt engagemang!

Bästa hälsningar
AKF:s styrelse

PS. Glöm inte att om du vill vara med och påverka föreningen mer än genom att besvara enkäten tar valberedningen tacksamt emot intresseanmälningar inför nästa års styrelse!
Kontakta någon från årets valberedning:
LenaKim Arctaedius: arctaedius.lenakim[a]gmail.com
Martin Im Claesson: golbaengi[a]gmail.com
Sara Park Lee: sara.lee[a]hotmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.