AKF:s styrelse 2013

Hej alla!

 

Igår hölls AKF:s årsmöte som under ledning av föreningens förste ordförande Mattias Tjeder förflöt på ett snabbt och smidigt sätt – tack Mattias!

Verksamhetsåret med dess huvudsakliga aktiviteter och årets resultat som slutade på nästan 14 000 kr plus presenterades liksom den nya styrelsen.

Jag vill tacka valberedningen; Henrik Burheim, Sara Park Lee och LenaKim Arctaedius för ett fint jobb med att sätta ihop styrelseförslaget som årsmötet godtog.

Det känns väldigt roligt att många från förra året valt att fortsätta engagera sig samtidigt som det är mycket roligt att hälsa ett par nygamla styrelsemedlemmar och lika många nya varmt välkomna. Själv får jag möjligheten att fortsätta styrelsearbetet i den för mig personligen utmanande men utvecklande rollen som ordförande och tackar därmed för fortsatt förtroende.

Vidare vill jag rikta ett stort tack till de avgående styrelsemedlemmarna Danjel Nam, som under sina år i styrelsen särskilt engagerat sig för att alla nya medlemmar ska känna sig välkomna, och Martin Im Claesson som har varit en sann trotjänare inom föreningen och vars engagemang jag har svårt att ens veta var jag ska börja beskriva. Glädjande är att Martin kommer att fortsätta att verka som en av två AKF-representanter inom det internationella nätverket IKAA.

 

Den nya styrelsen ser ut som följer:

 

AKF:s styrelse 2013

Ordförande Lisa Dahlgren
Vice ordf    Youn Hee Pernling
Sekreterare Miah Lillvall
Kassör       Malin Ljungholm
Ledamot     Moa Andersson
Ledamot     Susanne Fuglsang
Ledamot     Paula Grönlund
Ledamot     Per Branevig
Suppleant   Magnus Bengtsson

 

Revisor Markus Zung
Vice revisor Carina Wallskog

 

Valberedning
Sara Park Lee
LenaKim Arctaedius
Martin Im Claesson

 

Till sist vill jag önska er alla ett gott nytt ormens år och samtidigt välkomna er till AKF-året som jag kan utlova kommer att bjuda på en rad intressanta aktiviteter och förstås en fantastisk gruppresa till Korea i sommar!

 

Hälsningar

Lisa Dahlgren
Ordförande AKF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.